SAMEN MAKEN WE DE MOOISTE PROJECTEN!
De Tsjollen 4
Zondags Gesloten

Over Ons

Onze Missie

Met passie voor Groen, Grond & Infra ontzorgen wij onze opdrachtgevers door onze werkzaamheden uit te voeren met respect voor mens en milieu. Wij doen dit d.m.v. moderne en innovatieve machines bemand door zeer bekwame medewerkers en d.m.v. advies op maat en duurzame bedrijfsvoering wat resulteert in een hoger en/of beter rendement voor onze klanten.

Toering Loon- en Grondverzetbedrijf is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, grondverzet en cultuur technische werken.

Onze kernactiviteiten bestaan uit bemesten, mais teelt, oogsten van gras en mais, landverbeteringswerkzaamheden en berm- en slootonderhoudswerkzaamheden voor agrariërs.

Daarnaast verrichten wij o.a. werkzaamheden voor, Provincie Fryslân, diverse gemeentes, Wetterskip Fryslan, Fryske Gea, Staats Bosbeheer, Nederlandse Gasunie, diverse aannemers, overige grondverzet bedrijven, hoveniers & tuinarchitecten en particulieren.

Ons bedrijf is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf waar circa 10 medewerkers werkzaam zijn. Service, Kwaliteit, Duurzaam, Betrouwbaar en Veiligheid zijn de belangrijkste kernwaardes binnen ons bedrijf.

Om de veiligheid binnen ons bedrijf te waarborgen wordt ons gehele machinepark jaarlijks gekeurd en zijn al onze medewerkers in het bezit van een VCA diploma. Gedurende de werkzaamheden worden onze machines bemand door goed opgeleid en gekwalificeerd personeel.

Ook zijn wij intermediair in mest en in het bezit van de NIWO Euro-vergunning,  zodat wij gemachtigd zijn beroepsgoederen te vervoeren.

Onze Visie

Door onze werkzaamheden en duurzame manier van werken proberen wij bij te dragen aan een mooiere en schonere wereld die we trots kunnen overdragen aan de volgende generatie.

Zo werken wij met een modern machinepark voorzien van de nieuwste innovaties o.a. op het gebied van  precisielandbouw. Al onze machines zijn voorzien van schone motoren die voldoen aan de Tier 4/5 norm.

Omdat de bodem de basis is van alle voedselproductie in de wereld dienen we hier zeer bewust mee om te gaan. Wij streven er dan ook naar om deze zo goed mogelijk te behartigen. Dit .d.m.v. onze manier van werken en zo weinig mogelijk bestrijdingsmiddelen te adviseren. Zo werken wij mee aan diverse proeven en onderzoeken om het bodemleven te bevorderen en de bodemverdichting tegen te gaan.

Om te zorgen voor een eerlijke en duurzame mestketen hebben we tevens de gedragscode Mestkeur ondertekend.

1960
Start Bedrijf
De gebroeders Toering begonnen vroeger op de boerderij van hun vader in Eernewoude met hun eerste agrarische activiteiten zoals het maaien en persen van hooi in de “Wildlanden”.

1965
Locatie Oudega
In 1965 verhuisde het bedrijf naar De Tsjollen 4 in Oudega en werd het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden. In de jaren 80 en 90 namen ook de werkzaamheden in het grondverzet steeds meer toe.

2003
Overname
In 2003 werd het familiebedrijf overgenomen van de vorige generatie door Peter en Gretha Toering.

 

2022
Actueel
Begin mei 2020 bestond ons bedrijf 55 jaar. Met passie voor Groen, Grond & Infra zijn wij werkzaam met circa 10 medewerkers.

U bent van harte welkom op ons bedrijf

Onze vaste medewerkers

Peter & Gretha Toering

EIGENAREN

Jaap

LOON & GRONDVERZET

Gijs

LOON & GRONDVERZET

Ale

LOON & GRONDVERZET

Bart

LOON & GRONDVERZET

Tristan

TUIN & GAZON

Tiemen

LOON & GRONDVERZET

Piter

LOON & GRONDVERZET

Jelle

LOON & GRONDVERZET

Jan Auke

LOON & GRONDVERZET

Wij zijn leerbedrijf

Om ook in de toekomst bekwame medewerkers binnen ons bedrijf aan boord te hebben vinden wij het belangrijk om zelf mee te werken aan het opleiden van personeel. Wij zijn daarom ook leerbedrijf.

 

Wanneer kom je in aanmerking:
 Je volgt een opleiding in Groen, Grond & Infra
 Je volgt niveau 3 of 4
 Je bent enthousiast en flexibel

Certificaten

Ons bedrijf is aangesloten bij de onderstaande verenigingen en/of is in bezit van onderstaande certificaten