SAMEN MAKEN WE DE MOOISTE PROJECTEN!
De Tsjollen 4
Zondags Gesloten

Over Ons

Onze Missie

Met passie voor Groen, Grond & Infra ontzorgen wij onze opdrachtgevers door onze werkzaamheden uit te voeren met respect voor mens en milieu. Wij doen dit d.m.v. moderne en innovatieve machines bemand door bekwame vakmensen en d.m.v. advies op maat en duurzame bedrijfsvoering wat resulteert in een hoger en/of beter rendement voor onze klanten.

Toering Loon- en Grondverzetbedrijf is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk en grondverzet.

Onze kernactiviteiten bestaan uit bemesten, oogsten van gras, landverbeteringswerkzaamheden en berm- en slootonderhoudswerkzaamheden voor agrariërs.

Daarnaast verrichten wij o.a. werkzaamheden voor, Provincie Fryslân, diverse gemeentes, Wetterskip Fryslan, Fryske Gea, Staats Bosbeheer, Nederlandse Gasunie, diverse aannemers, overige grondverzet bedrijven, hoveniers & tuinarchitecten en particulieren.

Service, Kwaliteit, Duurzaam, Betrouwbaar en Veiligheid zijn de belangrijkste kernwaardes binnen ons bedrijf.

Om de veiligheid binnen ons bedrijf te waarborgen wordt ons gehele machinepark jaarlijks gekeurd.  Gedurende de werkzaamheden worden onze machines bemand door gekwalificeerde vakmensen.

Wij zijn in bezit van de NIWO Euro-vergunning,  zodat wij gemachtigd zijn beroepsgoederen te vervoeren.

Onze Visie

Door onze werkzaamheden en duurzame manier van werken proberen wij bij te dragen aan een mooiere en schonere wereld die we trots kunnen overdragen aan de volgende generatie.

Zo werken wij met een modern machinepark voorzien van de nieuwste innovaties o.a. op het gebied van  precisielandbouw. Al onze machines zijn voorzien van schone motoren die voldoen aan de Tier 4/5 norm.

Omdat de bodem de basis is van alle voedselproductie in de wereld dienen we hier zeer bewust mee om te gaan. Wij streven er dan ook naar om deze zo goed mogelijk te behartigen. Dit .d.m.v. onze manier van werken en zo weinig mogelijk bestrijdingsmiddelen te adviseren. Zo werken wij mee aan diverse proeven en onderzoeken om het bodemleven te bevorderen en de bodemverdichting tegen te gaan.

Om te zorgen voor een eerlijke en duurzame mestketen hebben we tevens de gedragscode Mestkeur ondertekend.

1960
Start Bedrijf
De gebroeders Toering begonnen vroeger op de boerderij van hun vader in Eernewoude met hun eerste agrarische activiteiten zoals het maaien en persen van hooi in de “Wildlanden”.

1965
Locatie Oudega
In 1965 verhuisde het bedrijf naar De Tsjollen 4 in Oudega en werd het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Leeuwarden. In de jaren 80 en 90 namen ook de werkzaamheden in het grondverzet steeds meer toe.

2003
Overname
In 2003 werd het familiebedrijf overgenomen van de vorige generatie door Peter en Gretha Toering.

 

2023
Actueel
Sinds 2023 is ons bedrijf afgeschaald, maar zijn wij nog steeds inzetbaar voor vele agrarische werkzaamheden. Graag onderscheiden wij ons met een technisch innovatief machinepark vooruitlopend op de hedendaagse vraag in de markt.

U bent van harte welkom op ons bedrijf!

Peter & Gretha Toering

Certificaten

Ons bedrijf is aangesloten bij de onderstaande verenigingen en/of is in bezit van onderstaande certificaten