Ik moet het eerlijk bekennen, ik liet haar al een poosje aan haar lot over. Was eigenlijk ook niet meer zo in haar geïnteresseerd. Vond haar saai en ze neigde naar vergane glorie. Dus kortom had ik gewoon niet zoveel zin meer in haar. En toen ik op een dag toch weer eens naar haar keek zag ik dat dit ook niet zo heel erg vreemd was. Want ze dateerde al uit 2012. Af en toe wat bijgehouden, maar zeker niet up-to-date zoals eigenlijk zou moeten. Ze was afgedankt, onze website!

Van de Gospelgroep waar ik in mijn vrije tijd bij zing beheer ik ook de website. En deze was ook nodig aan vervanging toe. Vanwege het feit dat het met de financiën bij zo’n groep altijd lastig is, wou mijn zoon wel pro deo een nieuwe site bouwen. Uiteraard waren wij daar als groep erg blij mee. Ik zou vanzelfsprekend helpen met het aanleveren van de juiste informatie. En zo kwam het dat zoonlief en ik onlangs in een weekend achter de laptop druk aan het website bouwen waren.

Gaandeweg het proces werd ik steeds enthousiaster. Want zo naast mijn zoon zittende leerde ik steeds meer over het systeem van WordPress. En zo kwam het dat wij bedachten om ook voor ons eigen bedrijf een geheel nieuwe site te ontwerpen. En zo belande de site van de Gospel naar een 2e plek. Onze eigen site kwam nu met stip op nummer 1.

Dagenlang waren we aan het werk. Mijn zoon had de basis opgezet en zelf vulde ik deze met gegevens. Maar wat werd ik hier handig mee. En wat was het verslavend. Elke vrije minuut was ik bezig met de site. En nu is het project bijna afgerond. Er moeten nog een paar kleine zaken worden aangevuld. Maar hij is al vele malen beter dan de site die nu in de lucht is. Het wachten is nog op de voltooiing van de domeinovername. Zodra dit rond is gaat de nieuwe site online. Wat ben ik blij met het resultaat. Wij zijn weer helemaal up-to-date! Nu snel de site van de Gospel nog afbouwen.