Na 42 dienstjaren is Uitze per juli 2022 met welverdiend pre-pensioen gegaan.

In 1980 startte Uitze zijn werkzaamheden voor ons bedrijf, daarnaast was hij ook deels nog bij zijn vader werkzaam op de boerderij.

Vele werkzaamheden werden door Uitze bij ons verricht, zoals inkuilen, greppelfrezen, kuilsnijden, mestrijden en bemesten en maaikorven in de herfst.

Vanaf de jaren 90, met de aanschaf van onze 1e midigraafmachine, begon voor Uitze zijn carrière als kraanmachinist. En vanaf de jaren 2000 werd hij machinist op de mobiele graafmachine met de aanschaf van de eerste Hitachi EX130W.

Vorig jaar gaf Uitze aan het wat rustiger aan te willen doen, wat uiteindelijk resulteerde in zijn prepensioen per juli van dit jaar.

Nu heeft hij meer tijd voor zijn vrouw Anneke en hun kinderen en kleinkinderen. Ook kan hij zich nu meer op zijn hobby’s richtten.

Uitze was voor ons al die jaren een zeer bekwame en plezierige medewerker binnen ons bedrijf, die wij zeker zullen missen.

Wij wensen Uitze en zijn gezin alle goeds toe, dat ze nog lang in volle gezondheid van de welverdiende vrije tijd mogen genieten.

Wij hebben Uitze’s afscheid gevierd met een heerlijk diner met alle medewerkers en aanhang.