Op 1 maart 2021 ging onze medewerker Eeuwe na 42 dienstjaren met welverdiend prepensioen. In 1979 is hij bij ons bedrijf begonnen. Hij werkte toen tevens nog als melkrijder. Maar later kwam hij volledig bij ons in dienst. Vele werkzaamheden heeft hij voor ons bedrijf verricht, bemesten, kuilsnijden, ploegen en kilveren, inrijden van de kuil, maaikorven bij boeren en gemeentes en vele andere voorkomende werkzaamheden. Een echte specialist dus. Eeuwe ging al die jaren met veel plezier aan het werk. Naar eigen zeggen is hij geen dag met tegenzin aan het werk geweest. Nu Eeuwe afscheid van ons bedrijf neemt raken we wel een zeer bedreven werknemer kwijt. Wel heeft hij aangegeven bij grote drukte of bij een speciaal klusje nog eens te willen bijspringen. Dus wie weet komt u hem toch nog eens op de tractor of shovel tegen.

Nu Eeuwe met pre-pensioen gaat heeft hij meer tijd voor z’n hobby’s. Zo kunt u hem dus vaker tegenkomen in zijn boot aan het vissen. Maar ook mag hij erg graag fietsen en wandelen. Dus vervelen doet hij zich niet.

Eeuwe bedankt voor je fantastisch inzet voor ons bedrijf! En geniet van je vrije tijd.

Ter afscheid organiseerden we een optocht met ons machinepark door de omliggende dorpen. Sjoerd Woudsma ging aan kop van deze optocht om de voorbijgangers te attenderen op Eeuwe’s afscheid. Verder heeft dutch_drone_picture met zijn drone hiervan een prachtig filmpje gemaakt. Hartelijk dank Sjoerd en Kasper en Martin.