Women only,

Begin november staan de Cumela vrouwendagen weer bij mij op de planning. Door verbouwingswerkzaamheden bij ons thuis kon ik er in 2015 helaas niet bij aanwezig zijn..

In 2014 werden deze dagen gezamenlijk met de mannen georganiseerd in de vorm van inspiratiedagen. Maar vele vrouwen misten hierbij toch het speciale van deze dagen, Women only!

Het is goed om eens wat nieuws te proberen, maar soms kan het ook geen kwaad om toch weer terug te grijpen naar een formule die eigenlijk al heel goed was. En waar alle dames altijd erg tevreden over waren.  Dus dit jaar ga ik zeker weer richting Garderen!

Want ik moet zeggen dat het met deze Cumela vrouwen altijd wel een hele bijzondere aangelegenheid is. Het is een soort van feest der herkenning. Want laten we eerlijk zijn, we werken allemaal in een bijzondere branche. En daar gebeuren dan ook altijd de meest bijzondere dingen.

Tijdens deze dagen volgen we naar keuze diverse interessante en actuele workshops. Tevens is er voldoende ruimte om ongedwongen met elkaar te kunnen praten,  netwerken en om te ontspannen. Op deze manier komen er altijd vele zaken aan het licht. Dit kan van alles zijn. Van oh is dat bij jullie ook zo, pfff ik dacht dat dat alleen maar bij ons zo ging. Soms zijn erg grappige dingen, maar ook is er soms veel emotie en kunnen de tranen rijkelijk vloeien. Er geldt altijd 1 afspraak, alles blijft hier! We gaan dus niet thuis met manlief bespreken met naam en toenaam wat er overal aan de hand is. En dit vind ikzelf altijd erg waardevol! Een luisteren en begrijpend oor van onze collega’s. Vrouwen die het begrijpen omdat ze in hetzelfde schuitje zitten. Dit geeft een soort saamhorigheid.

Nu kan ik best eens een jaar overslaan. Het ene jaar spreekt het thema je bijvoorbeeld meer aan dan het andere jaar. Maar toch blijft het mooi om regelmatig met deze groep vrouwen bijeen te komen. Ik hoop dan ook dat we dit jaar weer 2 prachtige dagen met elkaar zullen beleven. Ik weet zeker dat er veel tijd aan het programma is besteed. Aangezien ik weet dat vrouwen erg kritisch zijn. Dus om 2 dagen ergens naar toe te gaan, dan moet er zeker een goede invulling van het programma zijn. Tot heden heb ik me nog nooit verveeld tijdens deze dagen of spijt gehad om te komen. Ik heb er in ieder geval weer zin in.